93 356 27 17

Blog

ACORDE aquest diumenge a ‘Mataró, circ al casal’


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
ACORDE aquest diumenge a ‘Mataró, circ al casal’
ACORDE una història intel·ligent i divertida per tota la família a ‘Mataró, Circ al Casal!
Diumenge, 5 de febrer · 12 h ·  ACORDE de Cia. Sebas
Malabars · Manipulació d’objectes · Monocicle · Gest

circulant octubre 2016

Un divertit personatge ens obre les portes de la seva curiosa barraca plena d’artefactes i enginys. Situacions pintoresques, imaginatives, austeres i còmiques l’acompanyen en el seu quotidià on el joc es converteix en proesa i l’absurd es transforma en riure.

La Companyia Sebas crea espectacles on les històries cobren vida per mitjà del circ i on el poc es transforma en molt. Instal·lada al Maresme ens visita per primera vegada a Mataró, circ al casal! L’espectacle tindrà lloc el diumenge 5 de febrer a les 12 h al Casal Aliança de Mataró (Carrer Bonaire 25, Mataró). Ja es poden comprar les entrades dels espectacles a través d’internet Queda’t o els punts de venda habituals: Aliança Mataró, Artijoc i Buc de Llibres.

El circ de ACORDE es presenta d’una forma lúdica dins de la història i es converteix en vehicle d’expressió i d’acostament. La manipulació d’objectes, els malabars, el monocicle i el teatre gestual s’intercalen amb la narració creant una atmosfera on el públic acompanya al personatge en una divertida aventura.

L’escenografia representa una petita barraca d’on pengen corrioles i  artefactes, cau aigua, surt música i invents varis reflectint el món poètic 

i enginyós del nostre personatge. Amb direcció de Christian Atanasiu, actor, docent i director reconegut, actualment docent a l’Institut del Teatre.

ACORDE ha fet més de 300 actuacions i es espectacle recomanat per REDESCENA, Xarxa de Teatres d’Espanya.

Més informació:

Web Mataró       Event FB       Vídeo ACORD       Dossier ACORDE