93 356 27 17
 

Circulant amb el programa.cat

Consulta el nostre catàleg #circ #humor #teatre #màgia #música #sala #carrer
 

Vremya Musei

Espectacle: Vremya Musei

Companyia: Voltäla

Sinopsi: A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Una comèdia per a tots els públics amb aires de surrealisme, humor absurd i una forta presència de la fisicalitat del cinema mut. Amb referents com Beckett, Vian, Anderson, Tati, Keaton o Chaplin se’ns presenten dos personatges patètics i entranyables impregnats de comportaments patològics.

 

Gènere: Comèdia · Gest

Públic: Tots públics

Format: Mitjà · Sala

Durada: 60 minuts

Idioma: No text

 

Materials:

Dossier Vremya Musei – Voltala – Català

Dosier Vremya Musei – Voltala – Español

 

musei musei_7 musei_6 musei_5 musei_4 musei_3 musei_2 musei 8

 

Circ a les golfes!

Taller: Circ a les golfes!

Organitza: Cia Los Herrerita

Sinopsi: Una proposta lúdica, divertida i participativa adreçada a totes les edats i que té com a propòsit la descoberta de les diferents tècniques de circ.

 

Gènere: Taller

Públic: Tots els públics

Format: Carrer · Interior

Durada: 120 – 180 minuts

 

Materials:

Dossier – Circ a les golfes –  Los Herrerita –  Català

Dosier – Circo en el desván – Los Herrerita –  Español

taller_circ_herretita taller_circ_herretita2 taller_circ_herretita3 taller_circ_herretita4 taller_circ_herretita5 taller_circ_herretita6 taller_circ_herretita7 taller_circ_herretita8 taller_circ_herretita9

 

Sigues un artista!

Per gaudir de manera amable, guiada i en companyia de l’experiència de maquillar-se
 

La Bella Tour

Pallassos clàssics, bàscula​, acrobàcies i plats xinesos per a tots els públics

Inici

Gestió cultural especialitzada en circ

Professionalitat

Formades en gestió cultural,  i amb experiència en la gestió d’equipaments culturals, promoció d’iniciatives culturals, management en companyies i difusió de les arts escèniques, apostem per sumar a la tradició del circ la capacitat de gestió i planificació.

Especialització

Oferim serveis a companyies per gestió d’ajuts i subvencions, producció, comptabilitat, comunicació i difusió; a institucions i empreses per assessorament en continguts, producció d’events i exhibició de circ; i a programadors, espectacles de qualitat a càrrec d’artistes i gestors professionals i producció de programacions.

Motivació

Treballem en allò que ens agrada, una sort que gaudim tant quan veiem com assagen els artistes com quan preparem un pressupost, anem a una fira o fem una memòria. Apostem pels valors que el circ transmet: treball i constància, equip i confiança, destresa i il·lusió, previsió i organització. I apostem encara més, pel circ cuinat a casa.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies