93 356 27 17
 

Casal Artistes Setembre '17

Casal Artistes ’17 · Edició Setembre

UNA AVENTURA OLÍMPICA!

Tornem per gaudir de la recta final de l’estiu! Del 28 d’agost al 8 de setembre us proposem 10 dies de Casal on les arts circenses i teatrals es combinen amb el lleure i el joc. Adreçat a infants i joves de 3 a 14 anys, el casal té lloc a l’espai Aliança de Mataró en l’horari matins de 9 a 13h i tardes de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències (8 a 9h i de 17 a 18h). Diverses modalitats d’inscripcions. Trobareu tota la informació en els documents descarregables. Més Casal d’Estiu d’Artistes ·Va de Circ i Teatre! edició setembre per fer les vacances més formatives i compartides!

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides.

DATES

Del 28 d’agost al 8 de setembre. Amb modalitats d’inscripció: tot el casal, matins, tardes, amb dinar, un dia.

HORARICartell Casal Setembre17

Matins de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h. de dilluns a divendres. Amb modalitat d’inscripcions variades. 

Servei de menjador de 13 a 15 h

Servei de permànencies de 8 a 9 h i de 17 a 18h.*               * S’han de demanar mínim 24 hores abans.

Obertura de les portes 15 minuts abans. Recollida a la 13h i a les 17h.

PREUS

160€  Casal complet  

105€ Matins

55 € Tardes

11€  1 matí

6€ 1 tarda

*1 dia mati i tarda 17 €En cas que només es vingués a la sortida el preu dia es de 22 €

**10% descompte Socis AliançaMataró i 10% en inscripció germans en modalitat més d’1 setmana.

SERVEI DE MENJADOR

globo29 € servei menjador /dia

4 € servei menjador /dia amb carmanyolaÀpat al menjador del Casal Aliança. Es facilita coberts, aigua també per servei amb carmanyola.

Els serveis de menjador es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

Cada dia hi haurà del grup de dinar que ajudaran en tasques de suport: parar taula i recollida.

SERVEI DE PERMANÈNCIES

5 € servei /dia

Els pagaments de permanències es poden fer en efectiu el mateix dia que es necessitin. Per assegurar el servei, comunicar fins màxim 24 hores abans.

ORGANITZAT PER

El casal està dirigit per nosaltres, la productora Circulant, circ en moviment, programadors també de Mataró, circ al casal! cicle d’espectacles durant l’any, i organitzat conjuntament amb Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social.

Especialistes de circ, especialistes del lleure i producció a càrrec de CIRCULANT.

FORMALITZAR INSCRIPCIÓ

Cal omplir la fitxa d’inscripció i fer-la arribar (mail o en mà) i us confirmarem plaça.

Per considerar la plaça reservada caldrà pagar el 100% de la inscripció abans d’iniciar el casal  per considerar la plaça reservada.

El pagament es pot fer per transferència  o en efectiu (prèvia cita per trobada al mateix Casal Aliança).

Els pagaments de serveis de menjador  i permanències es poden fer en efectiu el mateix dia que es necessitin.

DOCUMENTS DESCARREGABLES

FULL INFORMATIU -CASAL D’ARTISTES SETEMNRE ’17

CALENDARI_ACTIVITATS – CASAL D’ARTISTES SETEMBRE ’17

FITXA D’INSCRIPCIÓ en pdf. – CASAL D’ARTISTES SETEMBRE ’17

FITXA D’INSCRIPCIO en word – CASAL D’ARTISTES SETEMBRE ’17

INFORMACIÓ

Informació i Inscripcions tfn. 616 504 410 i casaldecircmataro@circulant.cat www.circulant.cat

MÉS INFORMACIÓ

CENTRE D’INTERÈS: Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu vinculat a la mateixa activitat, a més de gaudir fent-la. DESCOBRIM ELS JOCS OLIMPICS! En motiu del 25 anys de Barcelona’92 aquest any, ens endinsarem en conèixer els valors de l’olimpisme, els jocs culturals de l’antiga Grècia i els símbols que acompanyen els jocs de l’era moderna. Coneixerem en Pèlops creador de les Olimpiades, crearem la nostra bandera, superarem un pentatló, serem els deus olímpics i farem una sortida a l’Escola de Vela a fer pàdel, caiac o vela i jocs d’aigua i a conèixer el punt de sortida de La Marató de Barcelona’92. Preparats?

PROPOSTA DEL CASAL: L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplinespròpies del circ (equilibrisen cable, en bola, en acroportes, malabars, amb masses, pilotes, diàbolo) i del teatre(jocs teatrals,creativitat, preparar exercici per mostra) sempre des d’un esperit de descoberta i no competiciói recolzant la creativitat i imaginació artística i el joc i els valors de l’educació en en el lleure.  Es a dir,una combinació d’activitats artístiques ieducatives: aproximació al circ i teatre alhora que al treball en grup, el joc o el respecte a la diferència.

ORGANITZACIÓ EN GRUPS: Les activitats previstes son les mateixes per a tots els participants del casal. I estan adaptades segons les edats de cada infant i jove. Solem conformar 3 grups d’edat: petits, mitjans i grans, però serà en funció del nombre d’inscripcions i les edats que farem els grups.

ESPAI I SORTIDES: La majoria de les activitats les realitzem al teatre casal Aliança, un espai polivalent i amb les prestacions d’una sala teatral. Per esmorzar sortim a l’exterior i anem al Pati del Café nou habitualment, a prop i a l’aire lliure. Obrim portes 15 minuts abans i acabem l’activitat a la 13h i a les 17h.

Farem una sortida de tot el dia, divendres 1 de setembre a la platja de Mataró amb sortida i arribada des del Casal Aliança de Mataró. Consistirà en: Activitat d’aigua a l’Escola de Vela d’1h30 zona del Port + jocs d’aigua a la platja + dinar a la zona arbrada i amb ombra + jocs de pistes i visita punt de sortida de La Marató Barcelona’92. Aquestdia l’activitat es de 9 a 17h i calportar el dinar de casa.

*Escola de Vela de Mataró: activitat d’1h30 amb monitors titulats de l’Escola i acompanyats pels del casal. Tots els participants van acompanyats sempre d’un adult, porten armilla i es adaptada a l’edat. Els menors de 8 anys faran Vela, activitat en grup. Els majors de 8 anys podran escollir quina activitat prefereixen: vela (6 -8  persones) , pàdel (individual),  caiac (de 2 persones).

Descarregat el cartell del Casal d’Artistes Setembre 2017

 

Circulant amb el programa.cat

Consulta el nostre catàleg #circ #humor #teatre #màgia #música #sala #carrer
 

Vremya Musei

Espectacle: Vremya Musei

Companyia: Voltäla

Sinopsi: A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Una comèdia per a tots els públics amb aires de surrealisme, humor absurd i una forta presència de la fisicalitat del cinema mut. Amb referents com Beckett, Vian, Anderson, Tati, Keaton o Chaplin se’ns presenten dos personatges patètics i entranyables impregnats de comportaments patològics.

 

Gènere: Comèdia · Gest

Públic: Tots públics

Format: Mitjà · Sala

Durada: 60 minuts

Idioma: No text

 

Materials:

Dossier Vremya Musei – Voltala – Català

Dosier Vremya Musei – Voltala – Español

 

musei musei_7 musei_6 musei_5 musei_4 musei_3 musei_2 musei 8

 

Circ a les golfes!

Taller: Circ a les golfes!

Organitza: Cia Los Herrerita

Sinopsi: Una proposta lúdica, divertida i participativa adreçada a totes les edats i que té com a propòsit la descoberta de les diferents tècniques de circ.

 

Gènere: Taller

Públic: Tots els públics

Format: Carrer · Interior

Durada: 120 – 180 minuts

 

Materials:

Dossier – Circ a les golfes –  Los Herrerita –  Català

Dosier – Circo en el desván – Los Herrerita –  Español

taller_circ_herretita taller_circ_herretita2 taller_circ_herretita3 taller_circ_herretita4 taller_circ_herretita5 taller_circ_herretita6 taller_circ_herretita7 taller_circ_herretita8 taller_circ_herretita9

 

Sigues un artista!

Per gaudir de manera amable, guiada i en companyia de l’experiència de maquillar-se

Inici

Gestió cultural especialitzada en circ

Professionalitat

Formades en gestió cultural,  i amb experiència en la gestió d’equipaments culturals, promoció d’iniciatives culturals, management en companyies i difusió de les arts escèniques, apostem per sumar a la tradició del circ la capacitat de gestió i planificació.

Especialització

Oferim serveis a companyies per gestió d’ajuts i subvencions, producció, comptabilitat, comunicació i difusió; a institucions i empreses per assessorament en continguts, producció d’events i exhibició de circ; i a programadors, espectacles de qualitat a càrrec d’artistes i gestors professionals i producció de programacions.

Motivació

Treballem en allò que ens agrada, una sort que gaudim tant quan veiem com assagen els artistes com quan preparem un pressupost, anem a una fira o fem una memòria. Apostem pels valors que el circ transmet: treball i constància, equip i confiança, destresa i il·lusió, previsió i organització. I apostem encara més, pel circ cuinat a casa.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies