93 356 27 17

Blog

Aquí comença la història – Cia. Celso y Frana

Aquí comença la història – Cia. Celso y Frana

Espectacle: Aquí comença la història

Companyia: Celso y Frana

Sinopsi: Primer, un home llum es passeja, ens regala un moment per parar, per deixar-se endur, obrir un llibre, connectar amb un mateix per seguir més tard. Després, dues persones, una habitació, llibres per tot arreu. Moviment, música, acrobàcia es converteixen en paraules per compartir històries.

 

Disciplines de circ: Porters acrobàtics · Equilibris · Mà a mà · Intervenció amb el públic

Públic: Tots públics

Format: Sala · Carrer

Durada: 45 minuts

Idioma: Sense text

Trajectòria: Cia. Celso y Frana són artistes de la Cia. Eia, els de CAPAS. Premi Ciutat de Barcelona 2011.  Stefano és clown, formador i director de projectes d’intervenció teatral per a la transformació (Com’moure · La sal del Raval).

Suport: Programa.cat

 

Materials: 

Dossier AQUÍ COMENÇA LA HISTÒRIA – Cia Celso y Frana

 

comença historia_celso y frana_2 comença historia_celso y frana_3 comença historia_celso y frana_4 comença historia_celso y frana_5 comença historia_celso y frana_6 comença historia_celso y frana_7 comença historia_celso y frana comença historia_celso y frana_8

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies