93 356 27 17

Casal Estiu 17

banner estiu

Casal d’Artistes Estiu 2017 ·  Va de circ i teatre!

DESCOBRIM L’ART!

Del 22 de juny al 21 de juliol organitzem la 5 edició del Casal d’Estiu Va de Circ i Teatre! dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de 3 a 14 anys. El casal té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari de 9 a 13h i de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències.

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides.

Dates

Del 22 de juny al 21 de juliol. Amb modalitats d’inscripció: tot el casal, matins, tardes, amb dinar, un dia.

Horari

Matins de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h

Servei de menjador de 13 a 15 h i servei d’acollida* de 8 a 9 h i permanències* de 17 a 18h

*Els serveis d’acollida i permanències s’han de demanar mínim 24 hores abans.

Edats

De 3 a 14 anys.

Habitualment fem 3 grups en funció de les edats i inscrits. Petits, mitjans i grans.

Preus 

Mantenim preus del 2016

330 €  Casal complet 

235 €  Matins*  (*253 € inclou 3 tardes que fem excursions)

125 €  Tardes*  (*158  € si ve a les excursions de tot el dia)

85 €  1 Setmana matí i tarda

55 €  1 Setmana matí

30 € 1 Setmana tarda

17 € 1 dia matí i tarda (22 € en el cas de ser sortida de tot el dia)

*Les sortides de tot el dia cal pagar 6€ corresponents a la tarda.

10% descompte Socis Aliança Mataró i en inscripció germans en modalitat més de 2 setmanes

cartel artistas verano 2017

Servei de menjador

9 € servei menjador /dia

4 € servei menjador /dia amb carmanyola

Àpat al menjador del Casal Aliança. Es facilita coberts, aigua també per servei amb carmanyola.

Els serveis de menjador es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

Servei d’acollida i permanències

5 € servei /dia

Els pagaments d’acollida i permanències es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

Amb la participació de

Especialistes en circ a càrrec d’artistes de la Cia. Los Herrerita, especialistes en teatre a càrrec de Carla Linström i Adrià Viñas i especialistes formats en educació del lleure.

El casal està dirigit per nosaltres, la productora Circulant, circ en moviment, programadors també de Mataró, circ al casal! cicle d’espectacles durant l’any, i organitzat conjuntament amb Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social.

Formalitzar Inscripció

Cal omplir la fitxa d’inscripció i fer-la arribar (mail o en mà) i us confirmarem plaça.

Per considerar la plaça reservada caldrà pagar el 50% mínim o la totalitat de la inscripció en els següents 15 dies per considerar la plaça reservada.

El pagament es pot fer per transferència  o en efectiu (prèvia cita per trobada al mateix Casal Aliança)

Els pagaments de serveis de menjador i acollida i permanències es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

 

Documents descarregables 

FULL INFORMATIU -CASAL D’ARTISTES ESTIU 17

CALENDARI_ACTIVITATS – CASAL D’ARTISTES ESTIU 17

FITXA D’INSCRIPCIÓ en pdf. – CASAL D’ARTISTES ESTIU 17

FITXA D’INSCRIPCIO en word – http://www.circulant.cat/wp-content/uploads/Fitxa-Inscripci%C3%B3_-CASAL-ESTIU-ARTISTES-17.doc

Informació

Informació i Inscripcions tfn. 616 504 410 i casaldecircmataro@circulant.cat www.circulant.cat

Més Informació

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat. Enguany, descobrirem el pintor i pintora que portem dins! Treurem el nas per corrents artístiques inspiradores d’imatges, músiques i interpretacions com l’impressionisme, el surrealisme, l’expressionisme i el pop art. I convertirem el teatre en una galeria teatral i circense!

Al casal també fem sortides per gaudir de l’exterior i el bon temps. Farem 3 excursions de dia complet. Anirem d’excursió a Argentona on visitarem un pintor que ens ensenyarà el seu taller i com treballa i viu un artista, després gaudirem d’una gimcana a la Font Picant. La segona sortida serà per passar la calor del juliol, anirem a la piscina de El Sorrall de Mataró, amb zona de picnic per dinar-hi. I la tercera, serà a   l’Encirca’t, una carpa de circ instal·lada a Arenys de Munt, on practicarem més amb el trapezi, fent equilibris, pujant a la tela i dinar i jugar al Parc de Can Jalpí. Per aquestes sortides, cada infant haurà de portar l’esmorzar i el dinar de casa, i l’activitat acabarà a les 17h amb arribada al mateix casal.

A més durant al casal, fem sortides de mati, com al parc central a fer gimcanes, a la biblioteca Fundació Iluro a fer una activitat artística i tots els dimecres que anem a fer les activitats a la platja i fer un bany.

El casal està dirigit per nosaltres, la productora Circulant, circ en moviment, programadors també de Mataró, circ al casal! cicle d’espectacles durant l’any, i organitzat conjuntament amb Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social. El Casal d’Artistes compta  amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre, monitors titulats en educació del lleure, i artistes professionals que coneixerem.

Les inscripcions són obertes contactant amb el tfn. 616.504.410 i a casaldecircmataro@circulant.cat. Mantenim els mateixos preus que el 2016. S’ofereixen un total de 40 places. La plaça es considerarà reservada un cop efectuat mínim el 50% de l’import total.  Iniciat el Casal les inscripcions quedaran obertes sempre que hi hagi places lliures.

El casal es pot gaudir en diferents modalitats i preus: casal complet, matins, tardes, per setmana i un dia. Es preveu un 10% de descompte als socis de l’Aliança Mataró i en inscripció de germans en modalitats que siguin més de 2 setmanes senceres.

Descarregat el cartell del Casal d’Artistas Estiu 2017

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies