93 356 27 17

Casal d’estiu 19 · Va de circ i Teatre!

banner2019

Casal de Estiu ’19 ·  Va de circ i teatre!

REORDENEM I REINVENTEM CONTES!

Del 25 de juny al 24 de juliol organitzem una nova edició del Casal d’Estiu d’Artistes · Va de Circ i Teatre! dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de 3 a 14 anys. El casal té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h i amb servei de menjador i acollida matinal.

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són la convivència, jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat. Enguany, viurem aventures i històries reordenant i inventant contes. Aquells més tradicionals i d’altres de més moderns i nous. I és que la Vetaqui, l’artista de la paraula, s’ha ben despistat i necessitarà de la nostra ajuda per endreçar contes que s’han barrejat i també per crear noves històries que inventarem, prepararem i interpretarem amb teatre, circ, balls i ritmes.

El casal es pot gaudir en diferents modalitats i preus: casal complet, matins, tardes, per setmanes, per dies puntuals. Es preveu un 10% de descompte als socis de l’Aliança Mataró i en inscripció de germans en modalitats que siguin més de dues setmanes senceres.

Al casal fem que els divendres siguin un dia especial, fem sortides, combinem sortides de matí amb tornada al migdia amb altres sortides de tot el dia en què cal portar el dinar i tornem a les 17 h. Com a sortides de matí anirem a la biblioteca a fer una activitat especial, a la ràdio a enregistrar un conte i tindrem una visita d’un altre casal amb qui compartirem activitat. I de sortides de tot el dia, anirem a La Font Picant a fer una gimcana i jocs i danses amb un animador, sortida al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, dedicat a icones de contes i dinar a la zona de pícnic. I abans d’acabar el casal, a El Masnou a gaudir del Festival d’Humor Ple de Riure, on veurem un espectacle i parlarem amb els artistes. Ens mourem amb autobús i tren.

Altres activitats pròpies setmanals seran sessions de circ, de jocs teatrals, de tallers, de ball i ritme,… fent l’activitat de bon dia tots junts i després treballant per a grups en funció de les edats.

Les inscripcions són obertes contactant amb el tfn. 671.457.795  i a casaldecircmataro@circulant.cat . S’ofereixen un total de 34 places. La plaça es considerarà reservada un cop efectuat mínim el 50% de l’import total. Iniciat el Casal les inscripcions quedaran obertes sempre que hi hagi places lliures.

Documentació:

Fitxa d’inscripció – word

Fitxa d’inscripció – pdf

Calendari d’activitats

Full Informatiu

Reunió informativa:

24 de maig a les 19 h. Al Teatre Casal Aliança (carrer Bonaire, 25. Mataró). Tindrà lloc una reunió informativa per explicar-vos tot el que farem durant el casal, conèixer part de l’equip que el durem a casal, i adreçar-nos consultes que tingueu. Reunió tant per informar-se com per fer la inscripció en acabat.

Calendari:

Del 25 de juny al 24 de juliol. Un total de 23 dies de casal en format complet.

Amb modalitats d’inscripció: tot el casal, matins, tardes, setmanes, dies puntuals. I amb servei de menjador i acollida opcionals també.

casal artista 2019Horari:

Matins de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h

Servei de menjador de 13 a 15 h. i servei d’acollida matins de 8 a 9 h

*El servei d’acollida s’ha de demanar en el moment de la inscripció o mínim 24 hores abans.

Preus:

345 € Casal complet (els 23 dies de casal mati i tarda amb excursions)

250 € Matins amb excursions

130 € Tardes sense dies amb excursions /  152 € Tardes amb excursions de tot el dia

85 € 1 Setmana matí i tarda

60 € 1 Setmana matins

30 € 1 Setmana tardes

18 € 1 dia de casal mati i tarda /  22 € en el cas de ser sortida de tot el dia

10% descompte Socis Aliança Mataró i en inscripció germans en modalitat més de 2 setmanes.

Servei de menjador:

9 € servei menjador /dia amb càtering

4 € servei menjador /dia amb carmanyola

Àpat al menjador del Casal Aliança. Es facilita coberts, plats i aigua també per servei amb carmanyola. Els pagaments de menjador es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzi.

Servei d’acollida:

5 € servei /dia

Els pagaments d’acollida es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

No tenim previst servei de permanències de 17h a 18h. La sortida de tarda és a les 17h.

Amb la participació:

Especialistes de circ, especialistes de teatre, ball i música, i especialistes del lleure i producció a càrrec de CIRCULANT. Cia. Los Herrerita en circ i un munt d’artistes i col·laboradors especials.

Formalitzar Inscripció

Cal omplir la fitxa d’inscripció i fer-la arribar (mail o en mà) i pagar el 50% mínim o la totalitat de la inscripció en els següents 7 dies per considerar la plaça reservada.

El pagament es pot fer per transferència o en efectiu (prèvia cita per trobada al mateix Casal Aliança).

Els pagaments de serveis de menjador i acollida es poden fer en efectiu al moment de la inscripció o el mateix dia que s’utilitzin.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies