93 356 27 17

Casal d’estiu 19 · Va de circ i Teatre!

 CASAL D’ESTIU 19 · Va de Circ i Teatre!

Del 25 de juny al 24 de juliol

Properament més informació

suelto malabarDes de Circulant organitzem la 8a edició del Casal de Nadal Va de Circ i Teatre! dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de 3 a 14 anys. El casal d’estiu té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari de 9 a 13h i de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències.

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle) sempre des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I combinat amb activitats pròpies d’un casal com són jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i alguna activitat a l’exterior.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat.

Dates:  Del 5 de juny al 24 de juliol

Horari:  De 9 a 13 h i de 15 a 17h

Edats:  De 3 a 14 anys

Contacte:  casaldecircmataro@circulant.cat i tfn 616.504.410

 

Més informació:

El casal és organitzat per Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i la productora Circulant, circ en moviment, responsable de la programació de circ Mataró, circ al casal! I amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre, monitors titulats en educació del lleure i a més d’artistes professionals que coneixerem.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies