93 356 27 17

Blog

Casal Nadal ’17

Casal Nadal ’17

Casal de Nadal 17 · Va de circ i Teatre!

INSCRIPCIONS OBERTES!

AVENTURES AMB EN FUMERA!

 

ARBREDes de Circulant organitzem la 6edició del Casal de Nadal Va de Circ i Teatre! dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de 3 a 14 anys. El casal de Nadal té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari de 9 a 13h i de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències.

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle) sempre des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I combinat amb activitats pròpies d’un casal com son jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i alguna activitat a l’exterior.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat. I enguany, coneixerem el màgic personatge d’En Fumera.  Un misteriós personatge fantàstic amb set ulls! Vingut de terres empordaneses té una missió quan arriba el Nadal que compartirà amb nosaltres.

 

Dates:  Del 27 de desembre del 2017 al 5 de gener 2018 fumera

Horari:  De 9 a 13 h i de 15 a 17h 

Edats:  De 3 a 14 anys

Preu:  125 €  Casal complet  · 85 €  Matins · 45 €  Tardes

           13 €  1 matí · 7 €  1 tarda

           10% descompte Socis Aliança Mataró i en  inscripció germans en modalitat més d’1 setmana.

 

Descarregables:  

CALENDARI -CASAL NADAL ARTISTES’17

FITXA INSCRIPCIO PDF -CASAL NADAL ARTISTES’17

FITXA INSCRIPCIÓ word – CASAL NADAL ARTISTES’17

Inscripcions:  casaldecircmataro@circulant.cat i tfn 616504410 

 

                                                                                Més informació:

ninotEl casal és organitzat per Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i la productora Circulant, circ en moviment, responsable de la programació de circ Mataró, circ al casal! I amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre, monitors titulats en educació del lleure i a més d’artistes professionals que coneixerem.

Des de Circulant, Circ en Moviment volem apropar les arts escèniques els més petits. És per això que durant l’any oferim casals dedicats a les disciplines del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides. Adreçat a infants i joves de 3 a 14 anys.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies