93 356 27 17

Casal Artistes

Casal d’Artistes 

Pròxima activitat: Casal d’Artistes de Nadal · Edició 2017

globo2Des de Circulant, Circ en Moviment volem apropar les arts escèniques els més petits. És per això que durant l’any oferim casals dedicats a les disciplines del circ (equilibris, malabars, monocicles, acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides. Adreçat a infants i joves de 3 a 14 anys.

 

casal_espaiDates:

Durant l’any oferim 3 casals d’artistes (durant les vacances escolars):

· Casal d’artistes d’estiu (finals de juny i juliol)

· Casal d’artistes de setembre (finals d’agost i principi de setembre)

· Casal  d’artistes de Nadal (vacances de Nadal)

 

casal_ paracaigudes Horari 

Matins de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h

Servei de menjador de 13 a 15 h i servei d’acollida de 8 a 9 h i permanències de 17 a 18h.  

 

casal_teatre

Amb la participació de:

Especialistes de circ, especialistes del lleure i producció a càrrec de CIRCULANT.

El casal està dirigit per nosaltres, la productora Circulant, circ en moviment, programadors també de Mataró, circ al casal! cicle d’espectacles durant l’any, i organitzat conjuntament amb Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social.

 

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per que voste tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant esta donant el seu consentimient per l'aceptació de les mencionades galetes i la aceptació de la nostra política de galetes, clicki a l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies