Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 600
Torna la temporada “Mataró, circ al casal” amb tres nous espectacles | Circulant // Circ en Moviment
 93 356 27 17

Blog

Torna la temporada “Mataró, circ al casal” amb tres nous espectacles


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Torna la temporada “Mataró, circ al casal” amb tres nous espectacles

NdP_Programació “Mataró,circ al casal!”_febrer_abril17 circ_casal_7“Mataró, circ al casal!” continua la programació d’espectacles amb tres noves propostes per viure el circ i l’humor en família el primer diumenge de mes al Casal Aliança Mataró a les 12 hores.

Ja es poden comprar les entrades dels espectacles a través d’internet Queda’t o els punts de venda habituals: Aliança Mataró, Artijoc i Buc de Llibres.

La programació de ‘Mataró, circ al casal’ neix amb el propòsit d’apropar a nous públics i ampliar el circuit d’exhibició de circ, humor i màgia per a públic familiar, sota la direcció i producció de CIRCulant, circ en moviment! amb el suport d’Aliança Mataró.

Així doncs, comencem aquest diumenge 5 de febrer amb ACORDE, circ i teatre de proximitat de Cia. Sebas.

Cia Sebas 1

El 5 de març arribarà l’humor amb PROPERS de Cia. JAM i Fadunito, que estrenarà l’espectacle en versió de sala.

Propers-Fadunito-

I tancarem la programació de la setena temporada de “Mataró, circ al casal” el 22 d’abril, excepcionalment dissabte a les 18h i a l’aire lliure, amb AMIGOO de Cia. Mumusic Circus per celebrar el Dia Mundial del Circ i la cloenda de la programació Sortim en Família en la que s’inclou aquesta programació.

amigos

Més informació

NdP_Mataro,circalcasal_febrerabril17

Notícia publicada al web de l’APCC ( Associació Prof. de Circ de Catalunya)