93 356 27 17

Blog

Cia Fest-ho com vulguis – Les sabates del circ


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Cia Fest-ho com vulguis – Les sabates del circ

Espectacle: Les Sabates del Circ

Companyia: Fest-ho com vulguis

SINOPSI: Un espectacle teatral d’històries de circ explicades per un nen, que s’ha fet gran i que us convida a un viatge per l’imaginari del circ. Presentat com una sèrie de relats curts de sobre diversos artistes que viuen en un circ conduïts en primera persona.
El circ que ell va veure de petit encisat i que somniava trepitjar-ne la pista i ser-ne protagonista quan fos gran. Històries indestriables pròpies d’un circ que hi cap a qualsevol lloc, perquè no du animals, ni grans trapezis, però si que hi son l’acròbata, el faquir, la trapezista, el músic, el pallasso i el públic. Narracions que porten la flaire, el gust i els sons del circ. Senyores i senyors, nenes i nens, vet aquí… aquí la pista! rodona com la lluna plena; la vela del circ! que s’alça bategant com un cor; també cavalls blancs cavalcats per hàbils amazones; els impossibles equilibris; la força i la destresa dels artistes…i els pallassos!, sempre els pallassos, final anhelat i culminant de la funció. Històries emocionants i tendres… passeu, passeu…arriba el circ, que comenci la funció!

 

Gènere: narració, teatre, manipulació d’objectes

Públic: infantil, recomanable per primària, de 3 a 12 anys

Format: interior / exterior – petit/mitjà

Durada: 45 minuts

Idioma: català, castellà

Fitxa artística
Direcció i creació d’històries: Xavier Basté
Intèrpret: Xavier Basté, narrador i actor
Disseny i construcció d’atrezzo: Nona Umbert
Escenografia: Nona Umbert
Vestuari: Nona Umbert
Construcció estructura: Tecnosoldadura S.L

Materials:

dossier_lessabatesdelcirc_CAT

dossier_loszapatosdelcirco_cast