93 356 27 17

Blog

Els Exploradors de l’Aigua – Pessic de Circ i Claret Clown


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Els Exploradors de l’Aigua – Pessic de Circ i Claret Clown

Espectacle: Els Exploradors de l’Aigua

Companyies: Pessic de Circ i Claret Clown

Sinopsi: El cicle natural de l’aigua ha quedat aturat i l’equip d’exploradors té la missió d’esbrinar-ne el motiu. El professor Aiguamolls i el doctor Tolls, arqueòlegs experimentats, desplegaran tot el seu enginy i recursos per solucionar el conflicte. Arribats en tricicle podrem veure’ls practicant circ – màstil xinès, malabars, diàbolo, patins, equilibris – màgia i teatre amb humor i participació del públic!

Proposta: Un espectacle de circ, teatre i humor per parlar de l’aigua com a recurs escàs del planeta de forma amena, artística i sensibilitzadora. Una creació amb finalitat pedagògica coproduït per l’ONG. Enginyeria Sense Fronteres. “L’aigua és un bé comú reconegut per a l’ONU, i la seva gestió ha de practicar la solidaritat i la justícia social”.

 

Gènere: Circ · Teatre · Humor

Públic: Totes les edats

Format: Fixe · Interior o exterior. L’espectacle s’ofereix interior (sala, escenari) i exterior (plaça, pati, parc…).

Espai: Exterior o interior de 8 metres de diàmetre. 4 metres alçada pel màstil. Possibilitat d’adaptar l’espectacle a altres mides.

Durada: 55 minuts

Idioma: Català · Castellà

Estrena: Exterior: El Prat de Llobregat, 14 de juny 2014. Interior: Rubí, juliol 2018.

Més de 50 actuacions!

Suport: Programa.cat · Catàleg accions de sensibilització  2016/2017

 

Materials:

Dossier – Els Exploradors de l’Aigua – Català

Dosier – Los Exploradores del Agua – Español

exploradors_3 exploradors_4 exploradors_2 exploradors_1 exploradors_aigua_espectacle_12 exploradors_aigua_espectacle_9 exploradors_aigua_espectacle_6 exploradors_aigua_5