93 356 27 17

Blog

CLARET CLOWN estrena K.O.L.1714 al Temporada Alta


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
CLARET CLOWN estrena K.O.L.1714 al Temporada Alta

Claret Clown estrena nova producció aquest desembre 2013 al Festival Temporada Alta.

K.O.L. 1714 és la història d’en Sarries, un pagès que es veu abocat a abandonar uns costums que ja no tenen cabuda en la voràgine del món modern. És el dilema de la tradició versus la modernitat en l’ús i consum d’aliments sota la mirada d’adult-nen característica del pallasso.

Claret interpreta en solitari a l’escenari la història d’en Sarries acompanyat d’un equip amb trajectòria com és direcció de Pep Vila, idea i guió compartida amb M. Hélène Champagne, escenografia Castells i Planas, so de Roc Mateu e il.luminació de Quico Gutierrez i Alfred Fort a la producció, entre d’altres.

L’ espectacle es podrà veure aquest 8 de desembre a les 18h la Sala La Planeta de Girona i ben aviat a Hostalric i a tots els teatres que el vulguin acollir. K.O.L. 1714  espectacle de sala amb una durada de 55 minuts, adequat per a tot el públic i, especialment, adreçat al públic familiar.

K.O.L.1714 és una producció de Claret Clown i Temporada Alta, que ha comptat també amb micromecenatge, el suport del Departament de Cultura i la col.laboració dels ajuntaments d’Hostalric i St.Esteve de Palautordera.

Programadors: confirmacions per l’estrena a jordina@circulant.cat / Tel. 616 504 410

Espectadors: venda d’entrades a http://www.temporada-alta.net/ca/programacio/177-kol-1714.html

Aquí programà de mà K.O.L.1714_prog_TA

NOU ESPECTACLE Dossier_KOL1714_Claret Clown

Aquí Cartell