Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 600
Festival 1,2,3 del Pallasso 2012 | Circulant // Circ en Moviment
 93 356 27 17

Blog

Festival 1,2,3 del Pallasso 2012


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Festival 1,2,3 del Pallasso 2012

 

Arriba la 8ª edició de L’1,2,3 del Pallasso- Festival de Circ de Tiana que tindrà lloc el 30 de juny i 5,6,7 i 8 de juliol amb un reconeixement públic sota el braç, el Premi FAD 2012 – Sebastià Gasch APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT atorgat per l’Associació Foment de les Arts i el Disseny.

El Festival dirigit i organitzat per De Mortimers, companyia d’humor, circ i música, juntament amb Can Boter, centre de creació, i l’Ajuntament de Tiana compta un any més amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona.

Nascut a la memòria de Joan Armengol i Moliner, pallasso, pedagog i activista cultural, l’edició 2012 proposa cinc dies de música i circ a l’aire lliure i a la vela que s’instal·la com es tradició a la zona poliesportiva de Tiana.
En el context socioeconòmic actual, el Festival s’adapta per afrontar la nova edició. En un format més auster, enguany s’ha centrat gairebé tota l’activitat a la zona poliesportiva, a excepció de l’acte inaugural que tindrà lloc a diversos indrets de Tiana. Els espectacles gratuïts seran a l’exterior de la vela i com és habitual l’entorn estarà ambientat i comptarà amb la parada de L’1,2,3 i el servei de bar.
De nou, acrobàcies, trapezi, humor, contes, la gala i instalAlacions per fer gaudir al públic de totes les edats. Amb la major part de les creacions de facturació catalana al Festival hi haurà dues estrenes, ‘Pelat’ de cia. Daraomai a càrrec de Joan Català i ‘No et fiquis això a la boca’ de cia. Les Dessous de Barbara, francoespanyola. També una preestrena, ‘Salsa’ de la cia. maresmenca Volaquivol.
De nou, la setmana del 2 al 6 de juliol arribaran els tallers de circ adreçats als més petits.

I el mateix dia 2 de juliol l’organització i tots els amics i col·laboradors del Festival seran presents a l’acte de lliurament dels Premis FAD Sebastià Gasch per recollir el Premi Aplaudiment a la Creació Emergent i que ja lluirà durant l’edició 2012. Premi que l’any 2003 va rebre a títol pòstum Joan Armengol i Moliner per la seva trajectòria en pro del circ.

Contacte de Comunicació:

Jordina Blanch (Circulant, circ en moviment!)

Tel. 93 356 27 17 · 616 50 44 10

comunicacio@123pallasso.com

 

Documentació:

Dossier de Comunicació_Festival 1,2,3 del Pallasso 2012

Nota de premsaFAD_123 Pallasso 2012

 

Material gràfic: