93 356 27 17

Blog

Festival Grec 2012 – Cabarets de Circ


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Festival Grec 2012 – Cabarets de Circ

Deixeu anar el tafaner que porteu a dins i veniu a gaudir d’aquests cabarets singulars: tots els artistes us ofereixen mostres del millor circ, en sessió golfa.

Us convidem a viure de prop una festa de circ. Les nits de divendres, al Hub, trobareu un mestre de cerimònies que us rebrà, una orquestrina que posarà música i, especialment, un seguit de números o bé fragments d’espectacles més llargs entre els quals trobareu des de formats convencionals fins als més innovadors i elaborats. Veureu presentadors de renom en el món del circ i artistes amb especialitats tan diverses com el trapezi, els equilibris, la bàscula, els malabars o la perxa xinesa. Avisem que cada funció és única i diferent, així que, si voleu venir cada divendres… sereu benvinguts!

Una producció del Grec 2012 Festival de Barcelona. Amb el suport de La Central del Circ. Fàbrica de Creació de l’Ajuntament de Barcelona.