93 356 27 17

Blog

Festival Ple de riure 2011


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Festival Ple de riure 2011

Celebrant 15 anys pLeNS dE RiureS en una edició sense vela a la platja

Del 19 al 23 de juliol arriba la quinzena edició del Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou – PLe dE RiUre creat i dirigit per la companyia local, Chapertons Còmic Teatre i organitzat per l’Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El 2011 és una edició commemorativa per celebrar que aquella iniciativa empesa ara fa quinze anys està avui plenament consolidada i arrelada al Masnou. El Festival arriba amb canvis de format adaptant-se a les conjuntures econòmiques actuals. Enguany es viurà la primera edició sense la vela a la platja, un tret que si bé ha caracteritzat el Festival fins ara, farà que es posin en valor altres elements importants que el singularitzen i l’han perdurat en el temps. La presència de companyies còmiques internacionals, la qualitat en totes les propostes, espectacles amb tècniques variades per a un públic divers i una programació que es gaudeix arran de mar són alguns dels seus punts destacats.
Cinc són les companyies internacionals convidades al Festival del Masnou vingudes d’Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Argentina i França. Les Acrostiches, Gogol & Max, El Mundo Costrini, Ennio Marchetto, que repeteix invitació al festival, i la música de The Chipolatas per mostrar la seva reconeguda solvència i fer del PLe dE RiUre una bona cita.
En quant a estatals ens visitaran Zahir Circo, acrobàcies plenes d’energia i humor, Boni amb la nova creació A2Bandes, Companyia del Foc, veterana al festival amb el sempre aplaudit piromusical, i els monologuistes mediàtics, Godoy, tot i ser uruguaià d’origen, presentant Verás que todo es mentira i Pep Plaza, l’imitador de mil personatges com Pep Guardiola de Crackòvia (tv3).

 

Contacte de Comunicació:

Jordina Blanch (Circulant, circ en moviment!)

Tel. 93 356 27 17 · 616 50 44 10

comunicacio@plederiure.com

 

Documentació:

Nota de Premsa_Festival Ple de Riure_2011

Dossier de Comunicació_ Festival PLe dE Riure 2011

 

Material gràfic: