93 356 27 17

Blog

GRIS de Cia. La Córcoles a Mataró Circ al Casal! > 4 novembre a les 12h


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
GRIS de Cia. La Córcoles a Mataró Circ al Casal! > 4 novembre a les 12h

 

El proper diumenge, 4 de novembre a les 12h amb la panxa ja ben plena de castanyes gaudirem del bonic espectacle GRIS de la Cia. La Córcoles a càrrec de Mariona Moya.

Primer espectacle al cicle Mataró, circ al casal! que mostra la tècnica del FUNAMBULISME ( caminar sobre el cable ben prim!) a més de DANSA + GEST + I POESIA VISUAL. A més tenim una sorpresa preparada… tots marxarem amb un peix sota el braç amb el que haurem ballat.
sinopsi: Una funàmbula molt ballarina amiga dels peixos ens farà ballar a tots. Un conte intim i delicat per a tots els públics. 
Recomanem també als més menuts.

si vols + informació: Un pont de ferro i un personatge en la seva sol.litud. Gris és l’intèrval, el punt de suspensió.
El pont, una via, un camí, com a trajecte i horitzó on la Córcoles s’aixopluga.
Grisos, la inmensitat de matisos entre els extrems,els constants desajustos fins aconseguir l’equilibri.

Entrades anticipades als punts habituals i una novetat! a partir d’ara també compra d’entrades on line a 5€ al nou web www.quedat.cat (sense comissions)

 

I a mès, ja sabeu que al final de l’espectacle fem sortejos de regals?
Associació Cronopis > regal de 4 entrades per al taller de descoberta del circ CIRC EN FAMÍLIA que té lloc el 1er dissabte de mes d’11 a 13h a Cronopis.
Botiga El Gronxador d’Artijoc > regal d’una estada al racó de jocs de la botiga i un lloguer d’un joc cooperatiu durant una setmana.
Web Sortir amb Nens > regal d’una panera amb plantes d’interior i exterior, testos i sorra per gaudir de les plantes i aprendre a trasplantar.
La Iogurteria Granja Armengol > un val de 20€ per gastar en productes làctics (iogurts, mato, formatges, llet,…) de les botigues La Iogurteria.
Us esperem a Mataró, circ al casal!