93 356 27 17

Blog

LA WANDERING ORQUESTRA EN GIRA 2013


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
LA WANDERING ORQUESTRA EN GIRA 2013

L’espectacle de teatre de carrer La Wandering Orquestra estrenat a Fira Tàrrega’12 estarà en gira aquest 2013. La banda de músics que arriba a la ciutat per fer un concert però que haurà d’improvisar l’espai, actuarà els propers mesos en diverses ciutats tan catalanes com de l’estat espanyol i internacionals. Pel que fa a la província de Barcelona, Wandering Orquestra ha estat seleccionat en el Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals de la Diputació de Barcelona sent present en les programacions de La Garriga, Sant Fruitós del Bages, Teià, Sant Joan Despí i Montmeló.

I també en els propers mesos podem confirmar que se’ls veurà passejant per Festivals destacats com el Festival de Teatre de Carrer de Vila-real el maig, del de Viladecans el juliol i Festivals de Bèlgica i Escòcia. Demaneu informació del’espectacle, la contractació és oberta.

informació de l’espectacle

trailer Wandering Orquestra from 510videos – Àlex on Vimeo.