93 356 27 17

Blog

L’espectacle AMIGOO per celebrar el Dia Mundial del Circ i la cloenda Sortim en Familia a Mataró


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
L’espectacle AMIGOO per celebrar el Dia Mundial del Circ i la cloenda Sortim en Familia a Mataró
Dissabte, 22 d’abril · 18 h
AMIGOO de Cia. Mumusic Circus
Plaça de l’Ajuntament Mataró
Especial Dia Mundial del Circ i Cloenda Sortim en Família
Música en directe · Circ · Dansa · Teatre

 

amigoos

AMIGOO de Cia. Mumusic Circus és l’espectacle escollit per celebrar el Dia Mundial del Circ (DMC) i la cloenda de la programació Sortim en Família, en col·laboració especial de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

AMIGOO es podrà veure gratuïtament el dissabte 22 d’abril a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament de Mataró.

L’espectacle AMIGOO de Mumusic Circus mostra un fragment de les vides d’un home i una dona. Un joc a dos entre balls i acrobàcies, música i manipulació de cossos i objectes; que es cola a l’interior d’una parella i ens passeja per fragments d’intimitat en una travessa gestual i musical vers el més sincer i profund d’un mateix.

A més, Mataró oferirà durant tot el DMC diferents activitats per acostar el circ a tots els públics. Des de les 11 h hi haurà tallers de circ a la plaça de l’Ajuntament.

Programa web                                        Event Facebook                                              Web AMIGOO