93 356 27 17

Blog

L’humor de PROPERS aquest diumenge a Mataró Circ al Casal!


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
L’humor de PROPERS aquest diumenge a Mataró Circ al Casal!
Diumenge d’humor amb l’espectacle Propers a Mataró, Circ al Casal!
5 de març 2017 · 12h

PROPERS amb Cia. JAM i Fadunito
Clown · Humor · Teatre gestual

propers_casal

Ja han arribat! Ja són aquí per netejar-ho tot, tot i tot. PROPERS, la parella més polida de la terra, té una missió permanent: netejar els espais. Estan preparats per sortir amb la feina feta i per això porten un equip d’utensilis a prova de tot… o gairebé tot, perquè avui un grafit sembla que es resisteix!

Un espectacle còmic, absurd i participatiu per a grans i petits, de la mà de dues companyies lleidatanes presents a festivals internacionals prestigiosos d’arts de carrer. Gaudirem de l’enginy de la Cia. JAM que ja ens va visitar amb El Mêtre acompanyat de cia.Fadunito, especialistes en la comicitat.

L’espectacle tindrà lloc el diumenge 5 de març a les 12 h al Casal Aliança de Mataró (Carrer Bonaire 25, Mataró). Ja es poden comprar les entrades dels espectacles a través d’internet Queda’t o els punts de venda habituals: Aliança Mataró, Artijoc i Buc de Llibres.

Web Mataró                         Event FB          

Vídeo espectacle         Com arribar 

 

Preu 7 €: Preu únic. Menors de 2 anys entrada lliure.   Preu 6 €: Socis Aliança Mataró, famílies monoparentals, Artijoc, carnet de famílies nombroses. Aquí online  COMPRA ENTRADA 

PUNTS DE VENDA COL.LABORADORS:

– A les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22)

– A Artijoc (carrer de Sant Cristòfor,9)

– A Buc de llibres (carrer Muralla del Tigre, 31, local 3)

– Taquilla Sala Casal L’Aliança: des d’una hora abans de l’espectacle.

I en acabar l’espectacle tibdrà lloc un sorteig de regals gentilesa de les empreses col.laboradores: Artijoc, Buc de llibres, Quedat.cat, Grup Xarxa Mataró,Ajuntament de Mataró, Infants Maresme, Sortir amb nens.