93 356 27 17

Blog

10a temporada de Mataró, Circ el Casal!

10a temporada de Mataró, Circ el Casal!

slider, Uncategorized0 comments

logo 10 anys

Arrenca la 10a temporada de Mataró, Circ al Casal!

Aquest dissabte, 28 de setembre 18h Pl. Ajuntament, a Mataró inaugurem amb ROJO! 

 

rojo street

Obrim una nova temporada moooolt especial! Arribem als 10 anys de “Mataró, circ al casal!”, la programació estable d’espectacles de circ per a tota la família que té lloc a la Sala Aliança deMataró. aquest dissabte, organitzat per la Direcció de Cultura, es podrà veure clown i circ amb ROJO, per inaugurar tota la programació familiar de Mataró amb el nom de SORTIM EN FAMÍLIA. Circulant, circ en moviment, juntament amb tots altres entitats fem possible aquesta oferta d’espectacles. Veniu a veure aquest espectacle recomanat i premiat per varis festivals i recolliel programa de mà amb totes les propostes que ens esperen.

 

Dissabte, 28 de setembre · 18 h
ROJO de Mireia Miracle Company
Plaça de l’Ajuntament de Mataró 
Teatre gestual · Clown · Dansa 

Rojo és el camí d’un clown, és un viatge cap als límits, aquells que ens imposen i els que nosaltres mateixos ens creem. Estranyes provisions d’un viatge: claus, poms de portes, il·lusions, pols, records…

                                 Espectacle gratuït · Per tots els públics

……………………………………………………………………………………………………..

baldufes

Diumenge, 6 d’octubre · 12 h
El senyor de les baldufes de Penélope y Aquiles
Casal Aliança Mataró (C/ Bonaire 25)
Circ · Baldufes · Teatre

Benvingudes i benvinguts al petit gran Circ de les Baldufes! Passeu, passeu que les artistes d’avui són de totes mides i vingudes d’arreu. El Senyor de les Baldufes arriba amb gran misteri i de llocs desconeguts per descobrir-nos el seu univers de baldufes on cadascuna es única i especial. Arribat amb el seu tricicarro i de Xile i més enllà! Ens sorprendrà amb el seu domini i virtuosisme, el seu encant i amor per les baldufes. Premi Especial Zirkòlika 2018, premis de Circ de Catalunya, en la categoria especial que el jurat atorga per l’originalitat d’una tècnica poc vista i la seva dificultat.

Compra entrades online a: Queda’t o Cultura Mataró

45 min · Espectacle per a tots els públics· Recomanat a partir de 3 anys

……………………………………………………………………………………………………..

exploradors_1

Diumenge, 1 de desembre · 12 h
Els Exploradors de l’Aigua 
Cia Pessic de Circ i Claret Clown
Casal Aliança Mataró
Circ · Malabars · Diàbolos · Màstil · Humor 

El cicle natural de l’aigua ha quedat aturat i l’equip d’exploradors té la missió d’esbrinar-ne el motiu. El professor Aiguamolls i el doctor Tolls, arqueòlegs experimentats, desplegaran tot el seu enginy i recursos per solucionar el conflicte de l’aigua! Arribats en tricicle podrem veure’ls practicant màstil xinès, malabars, diàbolo, equilibris, màgia i teatre amb molt d’humor. Un espectacle dedicat a l’aigua, bé comú reconegut per l’ONU, que hem de cuidar, compartir i no malbaratar. Creació divertida, tècnica i alhora sensibilitzadora, coproduïda per l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i CIRCulant, circ en moviment!

Compra entrades online a: Queda’t Cultura Mataró

55 min · Espectacle per a tots els públics· Recomanat a partir de 3 anys

……………………………………………………………………………………………………..

VENDA D’ENTRADES:

On line:

www.quedat.cat/Categoria/Entrades

www.entradesculturamataro.cat/

Presencial i anticipades a: 

– A les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22). De dilluns a dijous de 9 a 18h i divendres de 9 a 14h.

– A les oficines de Direcció de Cultura (Sant Josep, 9 ). De dilluns a divendres de 9 a 14h i de dimecres a divendres 18 a 20h.

– Artijoc, jocs i joguines (St. Cristòfor,9)

– Buc de Llibres (St Josep, 17)

Compra a taquilla: 

– Mateix dia a partir 11 h. (1 h abans d’inici de l’espectacle)

PREU*: 7€ 6€   (Socis Aliança Mataró) // *menors de 2 anys no paguen

ORGANITZA: CIRCulant, circ en moviment amb Aliança Mataró

COL.LABORACIÓ: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró; Artijoc; Buc de Llibres; Consultori Dr. Saltor; web Sortir amb Nens; web i revista Infants Maresme; web Queda’t al Maresme

……………………………………………………………………………………………………..

MÉS INFORMACIÓ:

Nota de premsa Sortim en família

Nota de premsa Mataró Circ el Casal

Casal Verano de Artistas · Va de Circo y Teatro

Casal Verano de Artistas · Va de Circo y Teatro

General0 comments

banner2019

Casal de Verano ’19 ·  Va de circo y teatro!

REORDENEMAMOS Y REINVENTAMOS CUENTOS!

Del 25 de junio al 24 de julio organizamos una nueva edición del Casal de Verano de Artsitas · Va de Circo y Teatro. Dedicados a les artes circenses y teatrales para niños y jóvenes de 3 a 14 años. El casal tiene lugar en el Casal Aliança de Mataró en horario  de 9 a 13 h y de 15 a 17 h y con  servicio de comedor y acogida matinal.

El objetivo es disfrutar y probar muchas de las disciplines propias del circo (equilibrios, malabares, monociclos, acrobacias)  y del teatro (juegos teatrales, creación, maquillaje, vestuario, espectáculo, hablar con artistas) desde un espíritu de descubierta y no competición y apoyando la creatividad e imaginación artística. Y siempre combinado con actividades propias de un casal como son la convivencia, juegos de conocimiento, cooperación, de pistas; talleres, manualidades y excursiones.

Las actividades se presentan enmarcadas en un centro de interés, una motivación de grupo que propone un objetivo a demás de disfrutar de la misma actividad. Este año, viviremos aventuras e historias reordenando y reinventando cuentos. Aquellos más tradicionales y otros más modernos y nuevos. Y es que la Vetaqui, la artista de la palabra, se ha despistado y necesita de nuestra ayuda para ordenar cuentos que se han mezclado y también para crear nuevas historias que inventaremos, prepararemos e interpretaremos con teatro, circo, bailes y ritmos.

El casal es puede disfrutar en diferentes modalidades y precios: casal completo, mañanas, tardes, por semanas, por días puntuales. Hay un 10% de descuento para los socios de Aliança Mataró y en inscripción de hermanos en modalidades que sean más de dos semanas enteras.

En el casal hacemos que los viernes sean un día especial, hacemos excursiones, combinando salidas de mañana con salidas de todo el día en que se tiene que llevar la comida y regresamos a las 17 h. Con salidas de mañana iremos a la biblioteca hacer una actividad especial, a la radio a grabar un cuento. I de salidas de todo el día, iremos al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, dedicado a las iconas de cuentos donde haremos una gimcana y comeremos en la zona de picnic. Y al Masnou a disfrutar del Festival Ple de Riure, donde veremos un espectáculo.

Al casal hacemos que los viernes sean un día especial, hacemos excursiones, combinamos salidas de mañana con otras salidas de todo el día en que hay que llevar la comida y volvemos a las 17 h. Como salidas de mañana iremos a la biblioteca a hacer una actividad especial, a la radio a grabar un cuento y tendremos una visita de otro casal con quien compartiremos actividad. Y de salidas de todo el día, iremos a La Font Picando a hacer una gincana y juegos y danzas con un animador, salida al Parque Francesc Macià de Malgrat de Mar, dedicado a iconos de cuentos y comida a la zona de pícnic. Y antes de acabar el casal, en El Masnou a disfrutar del Festival d’humor Ple de Riure, donde veremos un espectáculo y hablaremos con los artistas. Nos moveremos en autobús y tren.

Otras actividades propias semanales seran sesiones de circo, juegos teatrales, de talleres, de baile y ritmo,… haciendo la actividad de buen día todos juntos y despúes trabajando por grupos en función de las edades.

Las inscripciones son abiertas contactando con el tfn. 671.457.795 i a casaldecircmataro@circulant.cat . Se ofrece un total de 34 plazas. La plaza se considera reservada una vez efectuado mínimo el 50% del importe total. Iniciado el Casal las inscripciones quedaras abiertas siempre que hayan plazas libres.

Documentación:

Ficha inscripción – word

Ficha inscripción – pdf

Calendario de actividades

Hoja Informativa 

Reunión informativa:

24 de mayo a las 19 h. En el Teatro Casal Aliança (carrer Bonaire, 25. Mataró). Tendrá lugar una reunión informativa para explicaros todo lo que haremos durante el casal, conocer pared del equipo que haremos el casal, y solucionar las dudas que tengáis. Reunión tanto informativa como para hacer la inscripción cuando haya terminado.

Calendario:

Del 25 de junio al 24 de julio. Un total de 23 días de casal en formato completo.

Con modalidades de inscripción: todo el casal, mañanas, tardes, semanas, días puntuales, Y con servicio comedor y acogida opcionales.

casal artista 2019Horario:

Mañanas de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h

Servicio comedor de 13 a 15 h. y servicio de acogida mañanas  de 8 a 9 h y de 17 a 18 h.

*El servicio de acogida se tiene que pedir en el momento de la inscripción o mínimo 24 horas antes.

Precios:

345 € Casal completo (los 23 días de casal mañana y tarde con excursiones)

250 € Mañanas con excursiones

130 € Tardes sin días de excursiones /  152 € Tardes con excursiones de todo el día

85 € 1 Semana mañana y tarde

60 € 1 Semana mañanas

30 € 1 Semana tardes

18 € 1 día de casal mañana y tarde /  22 € en caso de salida todo el días

10% descuento Socios Aliança Mataró y en inscripción hermanos en modalidad más de 2 semanas.

Servicio de comedor:

9 € servicio comedor /día con catering

4 € servicio comedor /día con fiambrera

Comida en el comedor del Casal Aliança. Se facilita cubiertos, platos y agua también para servicios con fiambrera. Los  pagos de comedor se pueden hacer en efectivo el mismo día que se utilice.

Servicio de acogida: 

5 € servicio /día

Los pagos de acogida se pueden realizar en efectivo el mismo día que se utilicen.

No tenemos previsto servicio de permanencias (de 17 h a 18 h) la salida de la tarde es a las 17 h.

Con la participación:

Especialistas de circo, especialistas de teatro, baile y música, y especialistas del lleure  y producción a cargo de CIRCULANT. Cia. Los Herrerita en circo y  artistas y colaboradores especiales.

Formalizar Inscripción:

Se tiene que rellenar la ficha de inscripción y enviarla por mail o darla en mano; y pagar el 50% o la totalidad de la inscripción en los siguientes 7 días para considerar la plaza reservada.

El pago se puede hacer por transferencia o en efectivo (previa cita)

Los pago se servicios de comedor y acogida se pueden hacer en efectivo al momento de la inscripción o el mismo día que se utilicen.

Informació:

Información y Inscripciones tfn. 671 457 795 y casaldecircmataro@circulant.cat y al Facebook www.circulant.cat

Casal Estiu d’Artistes · Va de Circ i Teatre

Casal Estiu d’Artistes · Va de Circ i Teatre

Uncategorized0 comments

Casal setembre '19

Casal d’Artistes agost i setembre ·  Va de circ i teatre!

SOM AL MÓN DELS JOCS!

Del 26 d’agost al 10 de setembre organitzem una nova edició del Casal d’Estiu d’Artistes · Va de Circ i Teatre! dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de  3 a 14 anys. El casal té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari  de 9 a 13h i de 15 a 17h i amb  servei de menjador i acollida.

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines  pròpies del circ (equilibris, malabars, monocicles,acrobàcies) i del teatre (jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle, parlar amb artistes) des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. I sempre combinat amb activitats pròpies d’un casal com són la convivència, jocs de coneixença, de cooperació, de pistes, tallers, manualitats i sortides.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat. Enguany, ens endinsem al món dels jocs. Descobrirem jocs de totes les parts del món, alguns més tradicionals i d’altres de més moderns i nous.

El casal es pot gaudir en diferents modalitats i preus: casal complet, matins, tardes, per setmanes, per dies puntuals. Es preveu un 10% de descompte als socis de l’Aliança Mataró i en inscripció de germans en modalitats que siguin més de dues setmanes senceres.

Farem 3 sortides de matí amb tornada al migdia. Anirem al Parc Central a fer un matí de jocs gegants; a la platja del Callao a fer jocs d’aigua i xeringada i al Parc Central Nou a fer una gimcana de jocs.

Altres activitats pròpies setmanals seran sessions de circ, de jocs teatrals, de tallers musicals, de ball i ritme… fent l’activitat de bon dia tots junts i després treballant per a grups en funció de les edats.

El casal és organitzat per  Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i la productora  Circulant, circ en moviment, responsable de la programació d’espectacles de circ Mataró, circ al casal! que té lloc al mateix teatre durant la temporada. I amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre, monitors titulats en educació del lleure i a més d’artistes professionals que coneixerem.

Les inscripcions són obertes contactant amb el tfn. 671.457.795  i a casaldecircmataro@circulant.cat .S’ofereixen un total de 34 places. La plaça es considerarà reservada un cop efectuat mínim el 50% de l’import total. Iniciat el Casal les inscripcions quedaran obertes sempre que hi hagi places lliures.

Documentació:

Fitxa d’inscripció – word

Fitxa d’inscripció – pdf

Calendari d’activitats

Full Informatiu

Calendari:

Del 26 d’agost al 10 de setembre.

Un total de 12 dies de casal en format complet.

Amb modalitats d’inscripció: tot el casal, matins, tardes, setmanes, dies puntuals. I amb servei de menjador i acollida opcionals també.

AGOST CARTELL 2019-02

Matins de 9 a 13 h i Tardes de 15 a 17 h

Servei de menjador de 13 a 15 h. i servei d’acollida matins de 8 a 9 h i de 17 a 18h.

*El servei d’acollida s’ha de demanar en el moment de la inscripció o mínim 24 hores abans.

Preus:

195 € Casal complet

135 € Matins

65 € Tardes

85 € 1 Setmana matí i tarda

60 € 1 Setmana matins

30 € 1 Setmana tardes

18 € 1 dia de casal matí i tarda

10% descompte Socis Aliança Mataró i en inscripció germans en modalitat més d’1 setmana.

Servei de menjador:

9 € servei menjador /dia amb càtering

4 € servei menjador /dia amb carmanyola

Àpat al menjador del Casal Aliança. Es facilita coberts, plats i aigua també per servei amb carmanyola. Els pagaments de menjador es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzi.

Servei d’acollida i permanències:

5 € servei /dia

Els pagaments d’acollida es poden fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzin.

Amb la participació:

Especialistes de circ, especialistes de teatre, ball i música, i especialistes del lleure i producció a càrrec de CIRCULANT. Cia. Los Herrerita en circ i un munt d’artistes i col·laboradors especials.

Formalitzar Inscripció

Cal omplir la fitxa d’inscripció i fer-la arribar (mail o en mà) i pagar el 50% mínim o la totalitat de la inscripció en els següents 7 dies per considerar la plaça reservada.

El pagament es pot fer per transferència o en efectiu (prèvia cita per trobada al mateix Casal Aliança).

Els pagaments de serveis de menjador i acollida es poden fer en efectiu al moment de la inscripció o el mateix dia que s’utilitzin.

Catàleg d’espectacles CIRCulant al Programa.cat

Catàleg d’espectacles CIRCulant al Programa.cat

slider0 comments

Des de CIRCulant us oferim les nostres propostes per les vostres festes i programacions

20 espectacles de qualitat artística per gaudir de l’humor, el circ, la màgia, el teatre i la música.

Consulta els nostres espectacles amb el suport del Programa.cat

#música #humor #circ #artsdecarrer #màgia #teatregestual #itinerant #fix #sala #carrer
 #totspúblics #adults #familiar #infantil #espectacles #instal.lacions #tallers

Matito y la Gota de Agua – Cia Matito

Matito y la Gota de Agua – Cia Matito

Espectaculos0 comments

Espectáculo: Matito y la gota de agua

Compañía: Matito · (Coproducido por ONG Enginyers Sense Fronteres y Circulant)

Sinopsis: Un divertimento a la vez una reflexión sobre la situación del agua al mundo. Matito se las verá con un empresario que quiere comprarle un olivo que tiene cerca del río. Y sustituirla por un aparato que extraería toda el agua del río para venderla… Un espectáculo que gusta a grandes y pequeños! Música en directo con voz e instrumentos populares y la tradición de los títeres.

A partir de esta obra, se posan sobre la mesa cuestiones importantes como son la situación del agua al mundo, la mercantilización de este recurso y la sostenibilidad. Este espectáculo se enmarca adentro de la campaña Som Aigua, en que se proporcionan herramientas para mejorar las capacidades de los gobiernos locales, transversalizar la política de cooperación al desarrollo, poner en valor el papel de los municipios en la prestación de los servicios de agua y potenciar el trabajo de la sociedad civil.

 
Género: Títeres · Música en directo · Humor · Sostenibilidad

Público: Tots los públicos

Formato: Fijo

Duración: 50 min

Espacio: Interior · Exterior

Idioma: Catalán

Apoyo: Programa.cat · Som Aigua (Enginyeria Sense Fronteres)

Estreno: Octubre 2019, Vilanova i la Geltrú

 

Materiales: 

Matito_1 Matito_2 Matito_3

 

← Older posts 
  • Calendari En Moviment!