93 356 27 17

Blog

Nova programació d’espectacles familiars a Òrrius amb la direcció artísitca de CIRCulant


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
Nova programació d’espectacles familiars a Òrrius amb la direcció artísitca de CIRCulant

De nou, Òrrius aposta per OTIC (Òrrius Teatre i Cultura) amb el lema Viu grans espectacles al teu poble oferint una programació d’espectacles familiars variada i interdisciplinar. Impulsada per l’Ajuntament d’Òrrius i amb el suport de la Diputació de Barcelona, CIRCulant ens encarreguem de la direcció artística seleccionant espectacles de gèneres diversos que puguin ser presentats a la Sala Parroquial. La programació té lloc un cop al mes als diumenges a la tarda.

El proper espectacle de la temporada tardor-hivern 2016 serà el diumenge 13 de novembre a les 17.30 h amb ‘EL GRIPAU BLAU’ de Cia. JAM molt recomanat per a infants de 3 a 8 anys amb titelles, música en directe i circ. I el proper 18 de desembre amb Matito amb titelles, música i toc d’humor de la Cia. Matito.

També sota la direcció artística de CIRCulant, la temporada primavera-estiu 2016 va oferir tres espectacles de màgia, clown i circ amb malabars i manipulació d’objectes, entre d’altres.

Podeu consultar tota la informació aquí o a www.orrius.cat. El preu de les entrades es de 6€ amb descompte si es compra anticipada o en format d’abonament. Si sou programadors i esteu interessats en veure algun dels espectacles contacteu amb nosaltres.