93 356 27 17

Blog

AQUEST NADAL, CASAL DE CIRC I JOCS TEATRALS A MATARÓ


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
AQUEST NADAL, CASAL DE CIRC I JOCS TEATRALS A MATARÓ


Aquest Nadal els vostres infants i joves practicaran el Circ i jugaran amb el Teatre!

GAUDIR DEL NADAL AL CASAL DE CIRC I JOCS TEATRALS· NADAL ’13 · MATARÓ

2ª Edició del Casal de Nadal dedicat al CIRC i al JOCS TEATRALS

Entre el 23 de desembre i el 3 de gener de 10 a 13h i de 15 a 18h els participants practicaran un munt d’activitats del món del circ i el joc teatral a càrrec d’especialistes en la pedagogia del CIRC i el TEATRE.

La inscripció és oberta a infants i joves de 3 a 14 anys que vulguin gaudir i aprendre durant les vacances de  Nadal. Les modalitats d’inscripcions són variades podeu venir un dia, varis dies, només matins, només tardes o tot el casal! Activitats autònomes, però famílies, us recomanem gaudir de tot el casal ja que cada dia hi haurà activitats diferents!

Després de la bona experiència de l’any passat, valorada amb la nota d’excel.lent per part dels 32 participants que van formar-ne part i les seves famílies, una nova edició del Casal de Nadal dedicat al CIRC i també als JOCS TEATRALS.

Organitzat desde Circulant, circ en moviment, responsable de la programació de circ Mataró, circ al casal!, juntament amb Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i amb la participació de la companyia de circ Los Herrerita, s’ofereix un casal per gaudir d’unes vacances ben rodones, divertides i formatives i apropar i practicar la descoberta del circ i el teatre als infants i joves.

A través del centre d’interès proposat, la reobertura d’un teatre que ha estat tancat, els participants jugaran a ser aprenents de circ, d’actors i actrius, de tècnics, d’escenògrafs, maquilladors i vestuaristes.

Pensat per a què els dies no festius els infants i joves gaudeixin del circ i del joc teatral el casal té un total de 36 hores i un preu de 110€ (3€/h).  Les inscripcions ja son obertes i segons els inscrits s’organitzarà per grups d’edat. Els preus segons modalitats son: Matins 70€ ( 21 h), Tardes 50€ (15 h) i modalitat Dia 20€ (6 h).

+info linkant:

Aquí Informació NdP CASAL DE NADAL’13

Aquí calendari  Activitats_CASAL DE NADAL’13

Aquí full inscripció Fitxa Inscripció_CASAL DE NADAL’13