93 356 27 17

Blog

CIRCulant a La Mostra d’Igualada 2013 amb dos espectacles: El circ dels núvols i Wandering Orquestra


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33
CIRCulant a La Mostra d’Igualada 2013 amb dos espectacles: El circ dels núvols i Wandering Orquestra

Marxem amb moltes ganes cap a Igualada, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil que enguany celebra la seva 24a edició de l’11 al 14 d’abril a la capital de l’Anoia. Circulant hi serem presentant dues propostes ben boniques i diferents que el públic podrà gaudir els dies 13 i 14 d’abril i que seran al carrer i gratuïtes.

Estrenem El circ dels núvols de la Cia. de puntetes, espectacle narrat i amb teatre d’objectes que presentem el dissabte, 13 i diumenge, 14 d’abril a les 17h a l’Espai Tot Circ- Pl. de la Font. Creació versàtil que tan pot fer-se en interior com exterior, de petit format i senzill tècnicament.  El circ dels núvols s’enfila per la poètica del circ.

I el diumenge, 14 d’abril presentarem la Wandering Orquestra, espectacle de teatre de carrer, còmic, itinerant i participatiu que després de ser a fires com Tàrrega i Ciudad Rodrigo es presenta en aquest mercat de teatre familiar. Es podrà veure en dos horaris. A les 12h i a les 17h des de la Pl. de l’Ajuntament.

La estranya orquestra arriba al festival amb el seu vehicle i instruments antics per realitzar el concert. Però ningú sap on han de tocar, on han d’anar i amb qui han de parlar… malgrat les vicissituds el quintet demanarà disculpes i intentarà dur a terme el seu concert. Un espectacle divertit que usa l’espai urbà per a totes les edats i de 60 min de durada.