93 356 27 17

Distribució

Espectacles

Cia Trifaldó

l’es3

 

 

 

 

 

 

 

 

dossier_l’es3_trifaldó_català

dossier_l’es3_trifaldo_castellano

——————————————————————————————————————–

Volaquivol

Salsa!!

 

 

 

 

 

Per enèsima vegada, l’Angelina i l’Evaristo es preparen per fer el seu número estrella: vestuaris llampants, música, acrobàcies i molt de ritme! Tot comença com sempre, però acabarà d’una manera que ningú s’espera. Si hi esteu disposats, compartireu les seves aventures i accidents. Ben segur que us faran riure.
Espectacle per a tots els públics que mescla humor i acrobàcies aèries en el quadrant fix i el quadrant coreà.

dossier_salsa_cat

dossier_salsa_esp

——————————————————————————————————————–

Circ Teatre Modern

 

 

 

 

Circ, teatre, infortunis i prodigis dins d’una carpa en miniatura

Una coproducció del Mercat de les Flors, el CAER, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i amb el suport del CoNCA

El Circ Teatre Modern és un nou espai escènic desmuntable amb capacitat per a 120 persones. Una petita carpa de disseny sobri i elegant que ens recorda un quiosc musical cobert.

No és un espectacle. Circ Teatre Modern és molt més: un viatge, una aventura, un mosaic poètic, un diàleg amb el públic, un cant a la imaginació que parla de la superació d’una manera propera i original. Amb una estètica que recorda el món auster d’Alexander Calder i al límit entre la instal·lació i l’exhibició circense, la poètica proposta de Benet Jofre i Johnny Torres construeix un univers màgic.

Dos intèrprets som els encarregats de compartir un mosaic de 14 accions amb una durada total de 50 minuts. Amb l’ajuda d’una composició musical especial per la peça, la maquinària manual del circ i la nostra imaginació i entrega, ens ha semblat molt oportú deixar un gran espai de comprensió perquè el públic, tot absorbint aquestes emocions, pugui aportar el seu propi argument.

Zirkòlika de Circ de Catalunya a Millor Posada en Escena 2011.

dossier_circ_teatre_modern_CAT

dossier_circ_teatre_modern_ES

dossier_circ_teatre_modern_ENG

dossier_circ_teatre_modern_IT

vídeo de l’espectacle_Circ Teatre Modern

——————————————————————————————————————–

Cia Jiribilla

Las Polis

 

Elles estan alerta! Elles defensen la llei!

Susana i Vanesa: agents de policia

La seva missió: protecció del ciutadà i manteniment de l’ordre.

El seu lema: tot està sota control

L’única pregunta: qui els controla a elles?

Sinopsi: LAS POLIS és un espectacle de pallasses en el que dues dones policies apareixen  d’improvís a la plaça del poble. Són les encarregades de vetllar per la seguretat i per a això realitzen un ampli i divertit desplegament dels seus recursos per demostrar al respectable que tot està sota control. Procuraran mantenir les bones formes i preservar el control. La situació se’ls anirà escapant de les mans i la intentaran controlar de qualsevol manera, cosa que les conduirà al més absolut caos.

Dóssier_LAS POLIS_català

Dosier_LASPOLIS_castellano

vídeo de l’espectacle_ LAS POLIS

——————————————————————————————————————–

Allé Allé

Sincronia, aparentment senzill

dossier_AlléAllé_sincronia_cat

dossier_AlléAllé_sincronia_cast

vídeo de l’espectacle: Sincronia (Allé, Allé)

——————————————————————————————————————–

kaTRaSKa Cia.

 

 

 

 

 

Físi-c

Un espectacle de circ i teatre visual, amb bones dosis d’humor, dedicat a les lleis de la física, amb la finalitat d’apropar d’una manera fàcil i divertida la ciència als nens i nenes.

Sinopsi: A partir del moviment i dels jocs escènics, 4 personatges s’encaren a un món on tot cau, xoca, frena, gira, reacciona…. Un món per jugar i experimentar amb les lleis de la física…. i desafiar-les!!! Un món màgic on la ingravidesa ens fa sentir lleugers i eteris…. Un món en moviment….

dossier_fisi-C_català

dosier_fisi-C_castellano

Vídeo de l’espectacle 

——————————————————————————————————————–

Soliloqui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mig camí entre el clown i els dibuixos animats, Ton Muntané ens presenta aquest conjunt d’ esquetxos. Un recull dels seus millors gags i escenes.

Sinopsi: D’una maleta apareix tot un espectacle còmic, ple de sorpreses, imaginació i moooooolta alegria. L’espectacle Un espectacle còmic on els protagonistes son el moviment, les sorpreses i els riures de l’espectador. Un actor sol a escena, un clown, un mim, un artista de circ, ens embarca en situacions increïbles de la mà del teatre gestual i els sons. Capaç de recrear escenaris inaudits i llocs extraordinaris, en presenta un teatre dinàmic, enèrgic i divertit.

Vídeo de l’espectacle

——————————————————————————————————————–

MicroGloPhonE

Un espectacle gestual, imaginatiu i divertit. Humor salvatge, verticals, hula hops, boxa, llançament de ganivets, música, sons, acció i reacció, i moltes més!

Sinopsi: Un espectacle de teatre gestual i circ al més pur estil clown!!! Sorpreses, música, humor i imaginació. Moviment, invents i els sons. L’humor i la ràpida successió de les accions permet a l’espectador regar-se amb unes bones dosis de fantasia i riures. Ton Muntané i DJ Pau ens presenten aquest espectacle de teatre físic, circ i clown. Els dos personatges que surten d’un cub ens descobreixen la poesia dels objectes, l’art de combinar els sons amb el moviment i el seu univers imaginari. Un univers que combina els micròfons, els globus, els discs i la música. Un espectacle per a tots els públics.

Vídeo de l’espectacle

——————————————————————————————————————–

Mimix

Un conte senzill on un inspector desafortunat vol descobrir el gran misteri Per fer-ho passarà per un munt de situacions divertides, eixelebrades i descabellades, que el guiran fins al gran final! Les pantomimes clàssiques i el circ modern es mesclen per crear aquest espectacle espontani, divertit i impressionant.

Vídeo de l’espectacle

dossier de l’espectacle Mimix_Katraska_cat

——————————————————————————————————————–

De Mortimers

 

 

 

 

 

 

Can Boter

Sinopsi: A punt de l’estrena en què durant mesos ha estat treballant la companyia de circ, l’espectacle més internacional, el que els ha de dur a voltar pel món, el mateix gran Youri i el seu germà Foufor, antics caçadors d’ossos romanesos i primeres figures d’aquest circ, decideixen tornar a les seves terres farts del clima d’aquí.

La companyia comptarà amb dos dies per trobar una solució i salvar l’estrena de l’espectacle. Decidiran enviar cartes i avisos a tots els seus amics artistes que sabent de la notícia acudiran a ajudar-los.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dossier_canboter_català

vídeo espectacle_can boter

——————————————————————————————————————–

La Llegenda

 

 

 

 

 

 

 

 

Música en directe i pallasso. Humor i llegenda modernitzada. L’equip d’investigació de De Mortimers ha trobat uns documents on s’explica l’autèntica Llegenda, el que podria ser el conte medieval més preciós que mai s’hagi escenificat a ritme de Blues i Rock’n’Roll.

Sinopsi: Una veritable llegenda meitat veritat, meitat mentida, que mai no ha estat escrita i que cadascú explica tal i com a ell li han explicat. Avui tots nosaltres farem un llarg viatge en el temps per anar al passat i veure què va passar realment.

dossier_laLlegenda_català

vídeo de l’espectacle_La Llegenda

——————————————————————————————————————–

El Tió

Música en viu. Espectacle al voltant de la tradició del Caga Tió de Nadal. Humor i llegenda modernitzada.

Sinopsi: No fa gaires anys, en unes muntanyes molt a prop d´aquí, hi vivia una família molt especial. La família dels 9 pins. Una família d´arbres que va arribar fa més de 2.000 anys juntament amb un veterà llicenciat de l’exèrcit romà que portava per nom Licus. I així van anar passant els anys i els temps i el nostre protagonista, va deixar de ser un pinet i es va convertir en un pi. Un pi molt maco, per cert. El dia del seu aniversari, un dia com avui, després de bufar la pinassa del pastís, va rebre un regal al·lucinant i fascinant. Un llibre sideral, fet de pedra antiga: El secret del Tió: Un tió ha de ser savi, fort i generós. Esperem que no faci llufa.

Possibilitat d’entregar les joguines/obsequis com a final de l’espectacle. (si l’organització en disposa).

dossier_el tió_demortimers_cat

——————————————————————————————————————– 

Circ Pistolet

 

 

 

 

Sobre Rodes

Tres personatges d’una altra època, arriben carregats amb les seves eines, rOdes, cargols, Claus… de cop… un contratemps.

Corredisses amunt i avall, anades i vingudes, ara cap a dins, i ara cap a for a… Tot plegat un gran desgavell ple d’enginy, peripècies, jocs improvisats i sorpreses.

L’acrobàcia, els equilibris, l’humor, la proesa tècnica i la música en viu, són l’engranatge que mou ‘Sobre rOdes’, un espectacle de circ, divertit i per a tOts els públics.

dossier_sObrerOdes_català

dosier_sObreRuedas_castellano

 Vídeo de l’espectacle

 ——————————————————————————————————————–

Teatre Po

Petit Circ de Lluna Plena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Espagueti i en Llollo són dos pallassos que viatgen amb el seu espectacle d’una ciutat a una altra. Carregats amb el seu bagul fan una parada per descansar i allà es troben amb el Senyor Director del Circ. De seguida es troben immersos en una cascada d’accidents i malentesos que els porten, sense adonar-se’n, a executar els seus números de circ.

Petit circ de Lluna Plena és un recull de números clàssics de pallassos que han estat revisats i actualitzats conservant l’esperit que els ha convertit en clàssics.

Dossier_TeatrePO_circllunaplena_català

Vídeo de l’espectacle

——————————————————————————————————————–

Cia. Filigranes

El Circ Filirates

Una història plena d’humanitat i sorpreses, obra clown on es fa un repàs de la historia del circ i on es fusionen les diferents disciplines del món de l’espectacle.

Sinopsi: Aquest espectacle de pallassos tracta del dia a dia d’un petit circ on està a punt de passar-hi quelcom que farà fer un tomb a la història del mític Circ Filigranes.

Dossier_CiaFiligranes

 ——————————————————————————————————————–

Fes-t’ho com vulguis


 

 

 

 

Un Nadal Màgic

 

 

 

 

 

Sinopsi: Un Nadal Màgic és un espectacle de contes basat en elements tradicionals del Nadal: la nit de Reis, el dinar de Nadal, la figura del caganer…

Són històries divertides i tendres que transmeten valors i emocions, a través de la paraula i la música de l’acordió diatònic, però amb un component màgic: la sorpresa mai se sap on pot estar amagada.

Dossier_UnNadalMagic

——————————————————————————————————————–

Sabates del circ

Sinopsis: Senyores i senyors, nenes i nens, vet aquí… aquí la pista! rodona com la lluna plena; la vela del circ! que s’alça bategant com un cor; també cavalls blancs cavalcats per hàbils amazones; els impossibles equilibris; la força i la destresa dels artistes…i els pallassos!, sempre els pallassos, final anhelat i culminant de la funció. Històries emocionants i tendres… passeu, passeu…arriba el circ, que comenci la funció!

dossier_lessabatesdelcirc_CAT

vídeo de l’espectacle_ sabates de circ

——————————————————————————————————————–

 


Notice: Use of undefined constant custom_sidebar_value - assumed 'custom_sidebar_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/page.php on line 37
  • Calendari En Moviment!