93 356 27 17

Blog

TEA TIME noves dates en gira i MR. MAGIC al TAST de La Xarxa


Notice: Use of undefined constant large_image_value - assumed 'large_image_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33

Notice: Use of undefined constant fullsize_value - assumed 'fullsize_value' in /var/www/vhosts/circulant.cat/httpdocs/wp-content/themes/amplify-child/single.php on line 33

Mr. Magic - Txema Magic_3

Els espectacles Tea Time i MR MAGIC de la companyia Txema Màgic segueixen en gira aquesta temporada 2017-18. TEA TIME és màgia i il·lusionisme per a tots els públics i ja l’han vist més de 12.000 persones. En Txema ens convida al menjador de casa seva, i mentre arriba l’hora del te, veurem què s’amaga a la casa d’un mag! Presentat a La Mostra d’Igualada 2016 i amb més de 70 funcions des de la seva estrena, veure-ho com en Txema gaudeix de les seves dues grans passions: la màgia i el te. I com a Mr. Magic farà el possible per aconseguir la capa de mag després de convertir-se en Mister Magic. Aquestes són les pròximes dates confirmades d’aquesta companyia premiada que podeu gaudir com a públic i com a programadors:

2017

Presentador Gala Màgia – 28 d’octubre 17.30 i 20.30 h – Teatre Els Lluïsos de Gràcia. Barcelona

TEA TIME – 5 de novembre 17 h – Centre Cívic Polinyà. Polinyà

MR. MAGIC –  10 de novembre 22h – Sala A Toda Magia. Madrid

MR. MAGIC –  11 de novembre 17.30 i 22 h – Sala A Toda Magia. Madrid

MR. MAGIC (fragment)  – 18 de novembre 10.30 h – El Tast d’Espectacles. Sala Iberia. St Feliu de Llobregat

MR.MAGIC  –  26 de novembre 12 h – Pati de Casa Elizalde. Barcelona

TEA TIME  –  26 de novembre 17 h – Casal de Cultura. Vacarisses

 

MR. MAGIC – 2 de desembre 20.30 h – Sala Insular de teatro. Las Palmas de Gran Canaria

MR. MAGIC – 3 de desembre 12.30 h – Sala Insular de teatro. Las Palmas de Gran Canaria

Gala Màgia – 16 de desembre 19 h – Ateneu Vilassanès. Vilassar de Mar.

TEA TIME – 17 de desembre 12 h – Teatre Municipal de Palafrugell.

TEA TIME – 18 de desembre 10 h i 14.30 h – Centre Cultural de Cabestany. França

TEA TIME – 19 de desembre 10 h i 14.30 h – Centre Cultural de Cabestany. França

2018

MR. MAGIC –  4 de gener 18.30 h ­– Centre Cultural de Martorell

TEA TIME – 28 de gener 12 h – Teatre La Gorga. Palamós

TEA TIME – 18 de març 18 h – Centre Cultural de Malgrat de Mar

I com a novetat, l’espectacle MR. MAGIC es presentarà a El Tast de La Fundació Xarxa el dissabte 18 de novembre a Sant Feliu de Llobregat. Una trobada per a programadors per a mostrar en format de showcase, un fragment de 15 minuts, aquest espectacle que s’ha renovat i ara es reestrena. En aquesta ocasió, serà el matí a partir de 10.30 h a la gala dedicada a la màgia. Si ets programador, demana’ns acreditació i et facilitarem l’accés a gaudir de tot El Tast d’Espectacles.

Al nou Mr. Magic inclourà a partir d’aquesta estrena, el número de JULIETTE ACT amb el que la companyia Txema Magic ha estat premiada, entre d’altres, amb el prestigiós Premi d’Or al Festival Las Anneaux Magiques de Suïssa i amb el Primer Premi al Festival Magic Valongo de Portugal. L’espectacle també és en gira i en contractació oberta (inclòs al Programa.cat i als catàlegs de les fundacions La Xarxa i Rialles).

Tant si sou programadors i organitzadors com públic, us animem a conèixer la màgia de Txema Magic. Si ets programador, reserva’ns la teva invitació. Si ets públic, segueix-nos i t’informarem de la venda d’entrades.

Més informació a:
Espectacle Mr. Magic i Espectacle Tea Time
jordina@circulant.cat
616 504 410